De 24 uur van de Rotte 2019 wordt gehouden tussen vrijdag 14 juni 19.00 uur en zaterdag 15 juni 19.00 uur. 
De inschrijving is geopend!

Voor informatie over inschrijving, huur van boten of anderszins: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze Roei Vereniging Rijnmond is organisator van de 24 uur van de Rotte; een roei-prestatietocht die jaarlijks rond de langste dag gevaren wordt over de rivier de Rotte. De deelnemers roeien gedurende dit etmaal zoveel mogelijk ronden van elk 15 kilometer tussen Roeivereniging Rijnmond en Café Oud Verlaat. De gezellige roeivereniging is 24 uur open voor eten, drinken en verzorging.
Op beide aanlegplaatsen ontvangen deelnemers een stempel op een stempelkaart. De stempelkaart staat voor een individuele prestatie.

Gedurende de 24 uur kan in alle boottypen gevaren worden, van skiff tot dubbel acht. Roeiers kunnen zich individueel inschrijven of in ploegverband. Omdat de prestatie individueel is, kan de samenstelling van de roeiploeg gedurende 24 uur wijzigen. De unieke opzet van de 24 uur van de Rotte biedt zodoende elke roeier de kans om naar eigen vermogen te presteren.


De 24 uur van de Rotte is opgenomen in het KNRB Marathon Klassement. Ook hier geldt de individuele prestatie, mits deze tenminste 60 kilometer bedraagt (4 ronden). Er is geen maximum afstand, dus de 24 uur van de Rotte is een uitstekende mogelijkheid om een flink aantal kilometers voor het klassement te noteren. Het record in 2017 was 150 kilometer.

Voor deze wedstrijd is een aanvulling op het wedstrijdreglement van de KNRB.

Zie de website tab"24u vd Rotte" voor details over de route.

Informatie

Voor informatie over inschrijving, huur van boten of anderszins: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Carla van Deutekom (coördinatie 24 uur):               06-21852340
Rinus Commijs (wedstrijdcommissaris)   :               06-53162080