Daar is ie weer!

Op vrijdag 16 februari 2018 vanaf 19:00u is er weer een PUBQUIZ.

Voor wie niet weet wat een Pubquiz is. Teams van 4 personen beantwoorden samen een serie vragen –grappige , populaire, weetjes en watjes ... Gezelligheid en hilariteit voeren de boventoon. We spelen zes of zeven rondes en natuurlijk met een hapje en een drankje. De Pubquiz is zo samengesteld, dat die geschikt is voor iedereen. Dus ook de jeugd is hierbij uitgenodigd!! En voor het beste team hebben we

Op 29 en 30 oktober is het komende schoonmaakweekend gepland. De organisatie is in handen van Lex en Harry. Alle leden: verzamelen!

Knallen voor de Keuken! organiseert andermaal:
Eten in de Kombuis!

Woensdag 8 juli 18.30 uur kantine RV Rijnmond

Eet je mee? 9 euro per persoon exclusief een drankje opgeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een heerlijke maaltijd en gezellige muziek denk erom: vol is vol...
RenaE MiekeC en CarlaD muziek: Denis A

 De aanleg van de parkeeruitbreiding is gestart. In 2010 is initiatief genomen met plannen voor het uitbreiden van onze parkeerplaats.
Verschillende instanties zijn daarbij betrokken en enkele bomen moesten gesaneerd worden. Kortom het werd een kwestie van lange adem maar de eerste spade is nu, 4 jaar later, de grond in. Het parkeerprobleem werd extra urgent toen in 2011 betaald parkeren werd ingevoerd. De achtergelaten sloop-en diefstalauto's verdwenen maar de druk op de eigen parkeerplaats nam daardoor verder toe.

Voor het reserveren van de kantine en het inzetten van bar-medewerkers kunt u contact opnemen met de kantine commissie.