Welkom!

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden van onze roeivereniging. Onze vereniging bestaat uit ongeveer 250 leden. Onze kernwaarden zijn: sportief, sociaal en veilig.

Beginnen met roeien

Roeien is voor alle leeftijden. Vanaf ongeveer 11 jaar kun je beginnen met roeien. Ook senioren kunnen nog prima leren roeien. Heb je vroeger geroeid, dan kun je het bij ons weer oppakken.

Proefles

Wil je weten of roeien iets voor jou is, vraag dan een proefles aan via onderstaand mailadres. Dan nemen wij contact met je op.

Instructie

De lessen voor beginnende roeiers zijn wekelijks:

  • voor de jeugd op zaterdag vanaf 9:00 uur
  • voor volwassenen op zaterdag 13:00 uur of zondag 9:30 uur

Een les duurt ongeveer 2 uur. Na ongeveer 20 lessen kun je opgaan voor het roei- en stuurexamen, waarna je met een groep zonder instructeur het water op kunt.

Wanneer je al roei-ervaring hebt, kijken we tijdens de proefles hoe het verdere traject er uit ziet.

Na het basisexamen kun je je verder ontwikkelen in boordroeien, toerroeien, gladroeien, wedstrijdroeien enzovoort. Bij onze vereniging zijn instructie en coaching inbegrepen in het lidmaatschap.

Trainingsmogelijkheden

Wij hebben een binnenbak en een goed geoutilleerde trainingsruimte. De lessen gaan altijd door. Je kunt bij ons het hele jaar aan je conditie werken, zowel binnen als buiten.

Contributie

  • Inschrijving eenmalig            €    46,00
  • Jongeren tot 19 jaar             €  142,00
  • Studenten tot 24 jaar            €  159,00
  • Volwassenen                        €  280,00
  • Gezinsleden                         €  225,00

 * Het inschrijfgeld is inclusief een poloshirt met het embleem van de vereniging.

Aanmelding en informatie

Voor aanmelding en verdere vragen: stuur een mailtje naar onze ledencoördinator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..