Ook dit keer traint een studententeam voor de Ringvaart bij rv Rijnmond. Twee van de bemanningsleden op de foto roeiden voor het eerst op het water. Watervrij in windkracht 4.

Het doel is om met 9 dispuutleden de 100 kilometer te roeien in een oars-8. Dat gaat wel lukken zo.

ArieH stuurde de grafieken van zijn Polar horloge in. 
 

Met een gemiddelde snelheid van 11,5 km/uur roeiden we de IJssel-II terug uit Oud Verlaat. Slagtempo circa 21 spm. Voor een gelegenheids-team is dat een leuke tijd. Het weer zat mee, circa 5 graden, weinig wind met een paar druppels regen. 

Op deze trainingspagina staan ook interne artikelen, foto's en films die alleen zijn in te zien voor leden na inlog. Inloggen kan op de voorpagina van de website. Regelmatig worden teams gefilmd tijdens de training.

Op 7 oktober was de tweede BIC avond. Na een uurtje brainstorm met Post-It plakkers stonden er ineens 4 echte introducees klaar voor een les.

Het werd een intensieve hands-on avond en een opmaat voor de praktijkdag komende zaterdag. Succes instructeurs!

Diverse nieuw gevormde teams zijn gestart met wedstrijdtraining. Zo zijn er 2 dames-4X* die met vaste afspraken zich willen voorbereiden op komende wedstrijden.

Heb je interesse in wedstrijden in glad materiaal dan kun je dit doornemen met wedstrijdcommissaris RinusC en de diverse coaches.