Mail van 6 okt. 2014:

" Beste Mede roeiers ,

Een uitdaging is weer voorbij en de andere, nog groter, dient zich aan. 9 personen hebben aangegeven de uitdaging om 100 km te boordroeien ringvaartregatta aan te gaan .Deze wedstrijd zal geroeid worden op 3 juni 2015. Om beslagen ten ijs te komen is er nog veel werk te doen . Mijn voorstel is om een keer met de hele ploeg een proeftocht te maken en om te bekijken en te bepraten of onze doelstellingen realistisch  zijn .Voorstel is op een zaterdag of zondagmorgen deze proeftocht te organiseren. Data wanneer men beschikbaar is graag doorgeven aan Rinus Commijs. Beschikbaar op 11- 12 -18-25 oktober en 1-2 November. Ik hoor graag van jullie. "

Tussenbalans op 28 april 2015
Inmiddels zijn we twee handen vol fitness avonden de zogenaamde “House of Power training”, het tweedaags paas/trainingsweekend op de kaag met een geleende boot van roeivereniging Asopos-de Vliet en in totaal meer dan 600 trainingskilometers boordroeien verder.
Als bijverschijnsel is er op de CB een zondagse soepmaaltijd ontstaan (zoveel je lust voor €2,50, een initiatief van Carla v.D. mede in het kader van Knallen voor de Keuken), waar de vermoeide roeiers zich bij kunnen herstellen. Maar ook anderen mogen hierbij van harte aanschuiven zolang de voorraad strekt.

Het aanvankelijk enthousiasme van de ploeg is aan het evolueren naar zelfvertrouwen: “ wij gaan dit klusje

met elkaar wel klaren”. De een koopt speciale roeihandschoenen met voorgevormde kromme vingers, de ander heeft een kussentje aangeschaft om de billetjes te verwennen, Sjaak is met prachtige voetenborden en bankjes in de weer. Ons tenue is grotendeels gesponsord zodat wij gesoigneerd in de boot zullen zitten.

De eerste helft van de maand mei zullen we de trainingen intensiveren tot drie keer per week en daarna afbouwen naar de Ringvaart Regatta op 3 juni . Wie ons wil volgen gaat naar de route, of volgt ons via tracking en tracing op internet. Ga naar de website: www.occringvaartregatta.nl voor alle relevante informatie.
Beter nog, ga in de loop van de middag naar de sluis in Leidschendam waar alle ploegen een iets langere pauze hebben terwijl hun boten door Delftse by MacSpend"> studenten naar de andere kant van de sluis gedragen worden. Wij roeiers stellen aanmoedigingen vanaf de kant zeer op prijs!!!

 

Ploeg incl. coach en reserves:

Auke, Dick, Hugo N, Jan G, Myrthe(Coach), Nander(Stuur), Paul v H, Paul K, Peter B, Roel, Sjaak en Rinus (tevens aanjager van het team!)

Paul Kaan