Categorie voor publicaties over wedstrijdnieuws

Met een ongekend mooie prestatie is de Rijnmond-8 op de Ringvaart Regatta gefinished! Het was goed weer, lekker koel maar er stond wind. 


 
In deze 44e Regatta waren 800 deelnemers ingeschreven. Ruim 160 boten kwamen aan de start.

 

Zaterdag 22 December werd er door RIC  Amsterdam de midwinter marathon georganiseerd een marathon ( niet ) voor watjes. Aan deze marathon deden 3 Rijnmond ploegen mee Rijnmond 1 bestaande uit Marijn Jarl Hans Bautz Wilma en Cock .Rijnmond 2 bestond uit Hans Jannink Arie Lia Tom en Jan .Rijnmond 3 met Paul Jacob Jan Ellen Mieke en Rinus. De route was door een stremming gewijzigd ipv 54 km moest er nu ruim 56 km worden geroeid 34 km heen en weer over de Amstel naar uithoorn en terug .Daarna nog 22 km door de Amsterdamse  grachten .Alle Rijnmond teams deden het uitstekend Rijnmond 1 noteerde een tijd van 7 u.46 m Rijnmond 2 een tijd van 7 u 23 m en het Rijnmond 3 team een tijd van 6u 17 m .Al met al waren alle Rijnmond teams tevreden over hun prestatie dit in een veld van 75 deelnemende teams . Rest te vermelden dat in team 1 en team 2 respectievelijk Hans Bautz en Jan Groeneveld een uitzonderlijke prestatie leverde om deze marathon zonder problemen uit te roeien . Nadat de boten weer op geladen waren volgde het diner daarna vervolgde ieder met een tevreden gevoel de thuisreis . De wedstrijd secretaris 

 

27 oktober was de dag dat de 1ste van een reeks van 7 winterwedstrijden van start ging. Rijnmond nam in een veld van 57 ploegen deel met 8 teams. De weersomstandigheden waren niet ideaal de regen kwam met bakken naar beneden. Desondanks kwam iedereen goed gemutst naar de vereniging.

Nadat de door

Op 24 November ging van start de 2e wedstrijd van de Rotte Roei Competitie. De weersomstandigheden waren koud maar droog daarom was de start bij het gemaal. Deze route is iets wat langer dan de route vanaf de molens .

Rijnmond liet met 4 teams weer van zich spreken.  De uitslag in een veld van 162 deelnemers, Plaats 74 ploeg 4 * Paul Kaan Mieke en Rinus Commijs -Steven Hoogslag met Stuur Lia Hoogendijk tijd 23.02 Plaats 87 1X Toby Bergshoeff tijd 23.17. Plaats 128 4* Jacob Jan Doornbosch , Pieter de Waard Auke de Jong Mark Simons en stuur Maartje . Plaats 157 C4* Tom Riedtsta Jannie Hoogerbrugge Karin Postma Henriette Rijpkema en stuur Anka.
Al met al was iedereen zeer tevreden .
De wedstrijdcommissie.

Mooi weer en veel Rijnmond groen op deze Goudse Mijl.

Hier is een impressie met foto's van de website van de Goudse;