Scholen, sportverenigingen, café's, restaurants etc. dienen de komende periode (dus minimaal tot 28 april) gesloten te blijven.

Rijnmond is tot nader bericht gesloten!

Betekent dus ook geen lessen, wedstrijden, marathons, enz.

Dit is geen besluit van het bestuur maar een overheidsbesluit dat we dienen op te volgen.

 

Spijtig, maar we zullen de komende tijd ander tijdverdrijf moeten zoeken…

 Het bestuur

Roeivereniging Rijnmond

RV RIJNMOND DE BESTE VAN NEDERLAND! 

Vol trots mogen willen wij jullie bij deze op de hoogte brengen van onze onwerkelijke prestatie die wij als vereniging samen neergezet hebben! RV Rijnmond is namelijk NEDERLANDS KAMPIOEN MARATHONROEIEN geworden.

Met maar liefst 11.776 kilometers roeien eindigen wij boven RV Laak. Alsof dat nog niet genoeg was, zijn wij óók kampioen geworden met het hoogste aantal behaalde oorkondes! Hierin hebben 18 van onze leden elk 6 of meer oorkondes binnengehaald. 
Ondanks dat wij binnen RV Rijnmond weinig waarde hechten aan winnen en plezier bij ons de voorkeur heeft, zijn wij natuurlijk apetrots op deze prestatie! 

Roel Christiaans (Zie foto hieronder) heeft maar liefst deelgenomen aan 8 marathons en daarin 477(!) kilometer afgelegd. Hiermee eindigt hij als 24e van heel Nederland, Chapeau Roel!

    

Op zaterdag 7 september gingen we roeien bij studentenroeivereniging Proteus Eretes in Delft.

We mochten in de 'Master your future' (Empacher-8) varen en dat ging goed! Het was een sportief en gezellig Rijnmond-uitje. 

Koffie en thee, soepen, broodjes met ei en warme worst, het kon niet op. De bardienst was bezet met een compleet team. En terecht: er werd op 26 en 27 oktober gepoetst, gezogen, geveegd, gewassen en gespoeld dat het een lieve lust was. Onder het toeziend oog van onze materiaalcommissaris Paul van de Burgt waren vele leden bereid om de handen uit de mouwen en in de huishoudhandschoenen te steken om huis en haard de halfjaarlijkse beurt te geven. Nodig en nuttig, dus aan allen hartelijk dank! -PaulH.

De Rokbox instructie is vervangen door Gallery op 2020-01-01 door SH in de databases van RvRijnmond-2018:

 


Subcategorieën

webframe, webmastersectie met artikelen voor de samenstelling van het frame van de website