Het zit er weer op de weerribben marathon die deze keer onder prima weersomstandigheden werd geroeid . Aan deze marathon deden maar liefs 90 teams mee waaronder 5 Rijnmond teams . Vrijdag morgen werden de boten van de riggers ontdaan en opgeladen en daarna werden de boten door Paul ( voor de eerste maal ) naar Steenwijk gereden.
 
Aldaar werden de boten afgeladen in het weiland gelegd en weer van riggers voorzien. Dank aan de Rijnmonders die daar de helpende hand hebben uitgestoken.
Zaterdag morgen vroeg kwamen alle Rijnmonders bij elkaar om zich voor te bereiden op wat komen zou. Zelfs waren er Rijnmonders bij die voor het eerst deze klus wilden klaren .Al met al ging dat prima de boot van captain Jacob Jan kwam zelfs binnen de 6 uur binnen de boot van Paul Kaan ruim binnen de 7 uur en de andere teams van Paul v Heugten Marijn Rietveld en Hans Jannink volgden op korte afstand net na de 7 uur.

Na afloop volgden weer de verhalen wat er allemaal

was meegemaakt de een had een verkeerde afslag genomen de ander was zelfs 2 x maal verkeerd gevaren enz. Na deze verhalen en een drankje werden de boten door alle Rijnmonders collectief weer opgeladen en kon Paul zijn rij kunsten weer vertonen.


Bij Rijnmond stond er een heerlijke soep maaltijd klaar en werden de boten weer vaarklaar gemaakt en de gebruikte spullen weer opgeborgen. Al met al werd er met tevredenheid terug gekeken naar deze happening. RinusC