In 2013 deden weer 2 rv Rijnmond boten mee met de Elfsteden Roei Marathon.
De ESRM (204km) is een klassieker bij onze roeivereniging.
Het staat goed op je roei-cv en de tocht van 19 a 24 uur is geweldig om gedaan te hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Vele Rijnmonders hebben hun Elfstedenkruis(-jes) zorgvuldig opgeborgen en dragen de jaargang-shirts met trots. De Elfsteden roeimarathon volgt het schaatsparcours. In verschillende

De Meije en haar bemanning hebben de Elfstedentocht 2013 volbracht. Onder luid gejuich werd De Meije onder het finishdoek in Leeuwarden door geroeid, de bemanning onthaald met champagne. Het was een waardig slotstuk van een strijd in de strijd. De tijd was niet voldoende voor het ‘ Kruisje’, het heldendom voor roeiers en begeleiding is er niet minder om.

Twee navigatiefouten in de

Op zaterdag 26 januari 2013 wordt een informatie bijeenkomst gehouden over de Elfstedentocht. Ook wordt ingegaan op de trainingsopbouw en de roeitechniek voor deze estafette-marathon over ruim 200 kilometer.

 

Meld je aan bij Yvonne M. en houd het publicatiebord in de gaten op inschrijflijsten.

Update 17:29 Rijnmond 1 passeert de finishlijn, 12 Elfstedenkruisjes zijn binnen! Doorkomsttijd 17:28u, geroeide tijd 21:25u.

Update 17:25 Paul Kaan belt met het laatste nieuws. Gebroken spant na aanvaring, water in de boot op het Slotermeer en team Meerman 20 min te laat op de stempelpost. Ze zijn nu ter hoogte van Franeker maar gaan nog wel door!

Update 17:00u Team Kaan roeit Leeuwarden in achter Breda en voor Hertog. De transponder is in Deinum weer aan boord gegaan gelukkig zodat de finish live te volgen is!

Update 15:56u Team Kaan lijkt via de N31 een buitenwijk van Deinum ingeroeid te zijn. Ligt de transponder in de volgauto?!

Update 15:20u Team 11-Weesp en 91-Salland roeien beiden verkeerd in Franeker en staan op het punt elkaar

Wil je meedoen aan de traditionele Elfstedentocht in 2013 of meer weten over die roeimarathon in Friesland? Meld je even bij