Met dank aan HansB

zijn hier de foto's van het lustrumfeest 35 jaar:

Strijd samen met je team mee in de woelige waterspelen. Het gaat om kracht, behendigheid of creativiteit. Zin in een uitdaging? Kom dan naar het lustrumfeest op 15 september; Start 15:00u. De teams worden ter plekke gevormd.

De lustrum commissie heeft een streep gezet onder de datum 15 september 2018. Dat wordt een feestdag voor alle leden!

Aanstaande dinsdag 25 maart presenteert Therese het Lustrumalbum op de ALV. Met grote zorg verzamelde en redigeerde zij beeldmateriaal tot een prachtig verenigingsdocument.


Het lustrumalbum is nu al in te zien via deze link want bestellingen vóór 31 maart kunnen nog van een flinke

Wie levert aan Therese foto's aan van de jaarvergadering 2013? Het lustrumalbum is

Vanaf het najaar van ons lustrumjaar hingen de inzendingen voor de Chabot foto-teken en schilderwedstrijd in het clubhuis 

Op 22 september werd de cursus 'Stromend water roeien' afgesloten bij rv Nautilus aan de oude Plantage.De instructie was zeer leuk en roeien in het oude centrum van de Rotterdamse havens is een bijzondere ervaring.
Onze hartelijke dank aan het instructeursteam voor dit originele lustrumcadeau aan onze vereniging.

Mooie foto voor het album gemaakt? Stuur in naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Op zaterdag 23 februari wordt het lustrumjaar 2013 – 2014  feestelijk geopend.  Alles is aanwezig voor een goed feest: toespraak, ballonnen, champagne, onthulling, drankje, hapje en muziek. Alleen de gasten nog!


Komt allen naar de feestelijke opening van ons lustrumjaar
2013 – 2014 op
zaterdag 23 februari 15.00 uur
clubgebouw RV Rijnmond

 

Het bestuur

   

Agenda 30 jaar

 

  

RV Rijnmond

 

 

In de lustrum agenda zijn activiteiten van RV Rijnmond geagendeerd die gedurende het lustrumjaar van februari 2013 tot en met januari 2014 plaatsvinden. 
Nog niet alle activiteiten zijn ingevuld. Voor verschillende activiteiten komt een speciale oproep, dit mede in verband met inschrijvingen.

 

Houd website en mededelingenbord in de gaten!

 

 

 

Klik hier voor de agenda

 

 (pdf document)