De afgelopen week is de nieuwe verkeersbrug over de Rotte 'ingehangen'.

Na het plaatsen van de peilers op de fundatie ging het ineens snel en hebben we onze eigen witte zwaan voor de deur.

De warmte records van de afgelopen weken leverden een bijzonder schouwspel op: de eerste Nijlgans familie met 5 jongen kwam langs gepeddeld op 4 januari!

Voor de klassieker 'roeiend naar het diner in Oud Verlaat' is donderdag 1 oktober 'geprikt'. Als reservedatum bij slecht weer is donderdag 8 oktober gereserveerd. Op deze avond zijn ook de partners welkom! Er is beperkt ruimte voor maximaal 20 personen. Alternatief vervoer is mogelijk. De inschrijflijsten komen op de borden in het clubhuis...

Ook dit jaar hebben we gereserveerd en kunnen we weer roeiend naar het diner in Oud Verlaat. Op donderdag 11 september verzamelen we vanaf 16:30u bij de roeiloods.

Vanaf 17:45u staat de tafel gedekt voor maximaal 18 personen. De inschrijflijst met alle details hangt klaar in het clubhuis.

Het jaarlijkse Oud Verlaat diner, dit keer op donderdag 11 september met prachtig weer, werd weer een gezellige avond met 16 deelnemers en 2 boten...

We hadden gelukkig een paar nuchtere stuurlui voor de terugweg, die in Elfstedentempo bijna net zo vlot verliep als heen.

Vandaag getest: de Rotte is koud als je kopje onder gaat! Toch was het vorig jaar nog 24 graden kouder op deze dag in NL.