Alkmaartocht, 19 en 21 augustus 2011

Vrijdag 19 en zondag 21 augustus 2011

Dit jaar gaan we de wateren rond Alkmaar verkennen. We hebben de accommodatie "de Bietenhaven" afgehuurd, in het dorpje Oterleek nabij Alkmaar. Zie voor meer informatie https://www.debietenhaven.nl/

Vrijdagmiddag rond 13.00 verzamelen we bij de RV Rijnmond en rijden naar de accommodatie. Daar aangekomen maken we gezamenlijk de maaltijd klaar. Vervolgens kunnen we onder het genot van een hapje en een drankje vooruitkijken op het weekend.

Zaterdagochtend rijden we naar de RV Alkmaar waar we de botenwagen afladen. Op zaterdag varen we naar het pittoreske dorp de Rijp waar we de lunch gebruiken. Oudgedienden onder ons zullen zich herinneren dat we hier al eerder waren. Roeiafstand eerste dag ca 30 km.

De volgende dag varen we een ronde in de omgeving van Alkmaar. Hoe we deze dag gaan invullen blijft nog even een verrassing, maar het is in ieder geval de bedoeling om tijdig naar Rotterdam te vertrekken.

De inschrijving voor deze tocht is inmiddels geopend. Wil je mee, stuur dan een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met je naam en telefoonnummer.

Geef tevens aan of je je auto beschikbaar wil stellen voor vervoer.

De eigen bijdrage voor de tocht bedraagt 110 euro, met een aanbetaling van 35 euro per direct te voldoen, en de rest uiterlijk 1 augustus. Inbegrepen zijn de overnachtingen, diner op vrijdag- en zaterdagavond, ontbijt op zaterdag- en zondagochtend, lunch op zaterdag- en zondagmiddag, huur van de boten en autokostenvergoeding. Consumpties onderweg zijn niet inbegrepen.

Je inschrijving is pas definitief op het moment dat de aanbetaling is betaald. Bij de bepaling van de volgorde van aanmelding hanteren wij de volgorde waarop de aanbetaling op de rekening van de toercommissie binnenkomt en dus niet de volgorde waarin de aanmeldingen zijn binnengekomen.

Graag de eigen bijdrage dan wel de aanbetaling overmaken op rekening 263488 ten name van Toercommissie RV Rijnmond te Rotterdam.

Voor deelname aan deze tocht moet je zijn afgeroeid én afgestuurd. Het maximum aantal deelnemers is 26 (24 roeiers en 2 begeleiders).