Op de Bosbaan: organisatietalent gezocht! 2011

WU 23 CH deze zomer op de Bosbaan: organisatietalent gezocht!

Deze zomer zullen op de Bosbaan de World Rowing under 23 Championships plaatsvinden. Toproeiers van over de hele wereld gaan de strijd met elkaar aan. De wedstrijden worden gehouden van woensdag 20 juli t/m zondag 24 juli 2011. Vanaf 15 juli 2011 wordt al begonnen met de opbouw van het toernooi. En jij kunt daarbij zijn!
De organisatie van het toernooi is op zoek naar organisatietalent en enthousiaste vrijwilligers. Als vrijwilliger tijdens het WK onder 23 ben je het gezicht van het evenement. Roeiers, coaches, pers en publiek vertrouwen op jouw kennis en kunde tijdens het toernooi. Samen ervoor gaan, een geweldige tijd hebben en een professioneel toernooi afleveren op weg naar het WK in 2014. Vrijwilligers functies lopen uiteen van het bemannen van de informatiedesk en het klokken van tussentijden tot het vasthouden van boten en een host zijn voor de verschillende equipes. Daarnaast is er een aantal functies waarbij je gevraagd wordt leiding te geven aan een groep vrijwilligers. Iedereen kan vrijwilliger zijn, van Groningen tot Maastricht en van junior tot veteraan.
Heb je ervaring op het gebied van organisatie of wil je die juist opdoen, meld je dan nu aan. Inschrijven kan online via https://www.amsterdamrowing.com, onder vrijwilligers, en inschrijven.
Voor meer informatie – e-mail de organisatie op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..