Westlandtocht, 2011

Zaterdag 14 mei 2011

Zoals eerder gemeld kunnen we helaas niet in het Brabantse land roeien. In de plaats daarvan gaan we roeien en fietsen in het Westland! We nemen zelf 2 wherry's en eigen fietsen mee. Er kunnen dus maximaal 16 personen mee. Het plan is om de fietsen te vervoeren met de beschikbare fietsendragers.

We starten bij de watersportvereniging WSV Westland in De Lier. Van daar varen we langs Schipluiden naar de WSV Vlietland in het pittoreske Maassluis, waar we de lunch gebruiken en waar roeiers en fietsers wisselen. Er is gelegenheid om Maassluis even in te wandelen. De fietsroute gaat via het Staelduinse Bos en langs de Nieuwe Waterweg. De roeiafstand is ca. 12 km en de fietsafstand ca. 20 km.

We verzamelen om 8.30 uur bij de vereniging en laden de fietsen op. Uiterlijk om 9.30 uur willen we bij de WSV Westland zijn, waar koffie met een versnapering klaar staat. Naar verwachting zullen we rond 17 uur weer bij de vereniging terug zijn.

De iegen bijdrage bedraagt 7,50 euro. Inbegrepen is vervoer van en naar De Lier, koffie met koek bij de start, alsmede 2 broodjes met een drankje bij de lunch. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Wil je mee, stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. onder vermelding van in ieder geval je naam en je telefoonnummer. Indien je bereid bent om naar De Lier te rijden, al dan niet met een auto met fietsendrager, en/of je een fiets beschikbaar hebt, graag dat dan ook aangeven. Voor deelname aan deze tocht moet je zijn afgeroeid én afgestuurd.

De inschrijving start zaterdag 23 april om 13 uur. Indien je iemand anders wilt opgeven kun je naast jezelf één persoon extra aanmelden. De volgorde waarop de aanmeldingen in de mailbox van de toercommissie binnenkomen is bepalend, mits de eigen bijdrage uiterlijk één week na aanmelding op de rekening van de toercommissie staat. Aanmeldingen die voor 23 april om 13 uur binnenkomen hebben worden niet in behandeling genomen. Wie een auto met fietsendrager meeneemt heeft voorrang bij de inschrijving!

Graag vragen wij jullie aandacht voor een initiatief van één van onze leden voor sponsoring van AMREF flying doctors in Kenia. Tijdens de tocht heb je de gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te doen in de daarvoor bestemde bus.

Adressen:

WSV Westland: Laan van Adrichem, 2678 CZ De Lier

WSV Vlietland: Zuidvliet 114, 3141 SX Maassluis