Verkoop Bosbaanmeters, 2011

Word (tijdelijk) eigenaar van een stukje Bosbaan!

De organisatie van het WK roeien onder 23 jaar is een donateuractie begonnen, waarbij de donateur symbolisch één of meer van de 2000 meters Bosbaan koopt. Een meter Bosbaan kost € 50,-. Op onze website wordt de stand bijgehouden. Maar ook tijdens het evenement zal je naam terug te vinden zijn in het programmaboek en op de 'Wall of fame' bij de ingang van het evenement.

Als je donateur wordt van het WK roeien onder 23 jaar, krijg je naast de bovenstaande eeuwige roem en bekendheid ook een digitale oorkonde van je gekochte meters Bosbaan en gratis toegang tot het evenement!
Tevens maak je kans op het winnen van één van de geweldige prijzen tijdens de loterij zoals een Apple iPod, een NIKE trainingspak, een Ajax shirt (voor de liefhebber!) en vele andere mooie prijzen! We verklappen natuurlijk nog niet alles.

Heb jij een mooie herinnering aan een bepaald stukje Bosbaan, dan kan jij die meter nu kopen dus waar wacht je nog op! Koop nu zelf, met je ploeg, met je dispuut, je commissie of bestuur een stukje Bosbaan en help ons daarmee verder....

Op onze pagina van de meterverkoop kan je een overzicht vinden van de verkochte meters en de donateurs. Mocht je naam er nog niet tussen staan, maar je wilt je naam wel verbinden aan een Bosbaanmeter? Gaan dan snel naar https://www.amsterdamrowing.com/meterverkoop

Voor vragen kan je altijd contact opnemen met Leanne Schmidt (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Alvast hartelijk bedankt namens de organisatie