Hieronder vindt u de kantine planning van het jaar 2020

De kantine kan met overleg van de kantine commissie verhuurd worden aan leden.

Vul het leden wachtwoord in om verder te lezen:

In de (kassa)lade ligt de map met alle antwoorden die je maar kunt hebben over vragen met betrekking tot de dienst.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen op je ingeplande dienst, zorg er voor dat iemand het van je overneemt. Het afgelopen jaar kwam het helaas voor dat iemand er in zijn of haar uppie voor stond, dat wil je je roeimaatje niet aandoen toch?

Voor de zondag-coordinator is het fijn als de kantine in schone opgeruimde staat is, dus voor de middagshift: laat de kantine achter zoals je deze zelf zou willen aantreffen.

Mocht je onze roeiers willen voorzien van soep o.i.d neem dan even contact op met "Knallen voor de club" over wat er wel en niet mogelijk is.

Haal je IVA!

Voor het helpen achter de bar is een certificaat vereist. Sinds kort is het niet meer nodig een avondsessie bij te wonen voor de Instructie Verantwoord Alcohobeleid. Haal je diploma online! Het is nodig ter voorkoming van een hoge boete of sluiting van de bar. Het is een van de weinige verplichtingen die RV Rijnmond kent. Nieuwe leden dienen dit certificaat binnen een jaar na afroeien te behalen. Het IVA certificaat is je leven lang geldig.

Ga hiervoor naar http://www.nocnsf.nl/iva

Als je het e-mailadres van de vereniging (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) invult krijgen wij een kopie toegezonden.

Test