Enquête sociale veiligheid

Als roeiers spenderen we een aanzienlijke hoeveelheid tijd op onze club, Roeivereniging Rijnmond. Een club ben je samen, daarom is het belangrijk dat je je veilig voelt op de vereniging. De vertrouwenspersoon, Karen, en jeugdcommissaris Julia hebben de handen ineen geslagen om de infrastructuur rond sociale veiligheid op de vereniging vast te leggen. In de komende tijd zullen er gespreksavonden worden georganiseerd over sociale veiligheid en cultuur op de club, hierover zullen de leden worden geïnformeerd.

Als voorbereiding op deze avonden is er in het communiqué van zondag 20 februari een link verstuurd waarmee ieder lid de enquête over de huidige belevenis van sociale (on)veiligheid kan invullen. De enquête is zowel in Nederlands en Engels beschikbaar. We willen iedereen vragen om deze enquête in te vullen, zodat de vertrouwenspersoon een goed beeld krijgt van de beleving van sociale (on)veiligheid op de club. In de enquête is ook ruimte om een bericht voor Karen achter te laten.

Mocht je contact op willen nemen met Karen voor een persoonlijk gesprek, schroom niet! Haar gegevens worden vermeld in het communiqué, op de website onder het kopje 'Vereniging' en op de visitekaartjes die je naast de deur naar de loods kan vinden.