De vereniging draait door de inzet van een groot aantal vrijwilligers. Vrijwilligers werken over het algemeen binnen een commissie, op Roeivereniging Rijnmond hebben we wel 17 commissies. De verschillende commissies zijn onder andere verantwoordelijk voor het organiseren van roeilessen voor jeugd en (jong-)volwassenen, het onderhoud van de boten en het gebouw en het organiseren van de Rijnmond marathon 24 uur van de Rotte.

Op dit moment is de vereniging op zoek naar een:

  • Coördinator Inlooproeien
  • Ledencoördinator
  • PR-commissaris

Lijkt dit je wat? Laat het weten! Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook als je lid wilt worden van een andere commissie kun je contact opnemen met de ledencommissaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of de specifieke commissaris behorende bij de commissie.

Contact opnemen met RV Rijnmond kan altijd: 

  • Algemene vragen kunnen het best worden verzonden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Aanvragen voor proeflessen kunnen worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • Vragen over de marathon 24 uur van de Rotte kunnen worden verstuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden kunnen de namen en e-mailadressen van de bestuursleden inzien na het invoeren van het wachtwoord (of na het openslaan van de papieren versie van de Dolle Klep). Dit wachtwoord is u toegezonden in de mail over de lancering van de website.

Vul het leden wachtwoord in om verder te lezen