Sportpluspredicaat verlengd

Onze roeivereniging is erg trots op de status van Sportplus-vereniging, een status die aangeeft dat we een gezonde vereniging zijn. Zo hebben we onze financiën en juridische zaken op orde, bieden we een veilig sportklimaat en staan we graag open voor nieuwe (maatschappelijke) initiatieven. Waar nodig staat Rotterdam Sportsupport ons bij en meerdere keren per jaar wordt gevraagd waar de vereniging ondersteund kan worden. Recent heeft een onafhankelijke commissie onze vereniging opnieuw getoetst en onze status wordt met twee jaar verlengd! Een mooi compliment voor alle tijd en energie die we met elkaar in onze vereniging steken.
 
Afgelopen woensdag kregen Hugo (namens het bestuur) en Julia (jeugdcommissie) het predicaat uitgereikt. Het predicaat hangt inmiddels op de vereniging!

Op de website van Rotterdam Sportsupport kun je meer lezen over de uitreiking én het Sportplus-predicaat. 
 

Trainingsruimte & Bak zijn schoon!

Dank aan de vrijwilligers van vanochtend! Door jullie inzet en schoonmaak-kunsten is de bak en de trainingsruimte schoongemaakt. De vloeren zijn gedweild en gestofzuigd, alle apparaten zijn stofvrij en zelfs de matjes hebben een extra schoonmaakbeurt gekregen. Het is weer hoog tijd om indoor te trainen! Volgende week zal de bak weer klaar voor gebruik zijn.

Let wel op de volgende gang van zaken in de trainingsruimte (maximaal 4 personen tegelijkertijd)!

  1. De Trainingsapparatuur staat 1,5 meter uit elkaar. Verplaats deze niet!
  2. Was je handen bij binnenkomst.
  3. Zet tijdens je training de ventilatie op de hoogste stand (5), zo komt er voldoende verse lucht naar binnen.
  4. Zet de deur naar de bak en eventueel de deur naar de loods open, zodat er meer verse lucht binnenkomt.
  5. Maak de contact onderdelen na gebruik schoon met de materialen die aanwezig zijn.
  6. Was na het trainen bij de gootsteen in de trainingsruimte je handen grondig met water en zeep. Droog je handen met een papieren handdoekje en gooi deze in de afvalbak. 

         

Klaar om de trainingsruimte te gebruiken? Oproep van de Materiaalcommissie

De bakrenovatie is zo goed als klaar! Volgende week wordt de bak weer gevuld en dan mogen we weer! Maar voordat we weer gebruik kunnen maken van de bak en de indoortrainingsruimte moet alles eerst goed schoongemaakt worden! Ook de trainingsapparaten hebben een lapje nodig. 

Oproep van de Materiaalcommissie voor vrijwilligers die hiermee kunnen helpen! Neem contact op met de materiaalcommissie via e-mail of meld je bij Paul van de Burgt! Des de eerder kunnen we weer binnen trainen...

Heb jij de foto's al gezien?

We blikken terug naar een kleine maand geleden wanneer fotografe Susanne Ottenheym langs kwam om RV Rijnmond goed op de foto te zetten. Inmiddels hebben leden een mailtje van het bestuur gehad met een linkje naar het online album. Je kunt de foto's hier bekijken met watermerk en downloaden voor eigen gebruik. 

Natuurlijk is het super leuk als je Susanne ook tagt als je de foto deelt via social media. 

Instagram: @by_sop_photography
Facebook: @Ottenheym (Susanne Ottenheym Photography pagina)
Zie jij jouw lachende gezicht terug? 

Verruiming 1,5 meter aangevraagd

RV Rijnmond heeft het initiatief genomen om namens de besturen van de Rotterdamse roeiverenigingen een lichte verruiming van de anderhalve meter te vragen. Dan zouden we weer gewoon kunnen roeien. In Utrecht (Viking) en Leiden (Rijnland) gebeurt dit al zonder enig probleem. Het dringende verzoek is vorige week uitgegaan. 

Dit is de afstand tussen twee dollen.

Heb je de buitenbak al gezien?

Je hebt de halve tennisballen vast zien liggen op het kleinste vlot van de vereniging. Waar zou dat voor gebruikt worden? Je raadt het nooit: de buitenbak! In deze corona tijden kunnen we helaas niet binnen oefenen in de bak. Daarom de oplossing: de buitenbak! 

Toevallig was fotografe Susanne Ottenheym ook aanwezig en zette ze Joke op de foto. Die liet even zien hoe de buitenbak in zijn werking ging. 

Subcategorieën