Verruiming 1,5 meter aangevraagd

RV Rijnmond heeft het initiatief genomen om namens de besturen van de Rotterdamse roeiverenigingen een lichte verruiming van de anderhalve meter te vragen. Dan zouden we weer gewoon kunnen roeien. In Utrecht (Viking) en Leiden (Rijnland) gebeurt dit al zonder enig probleem. Het dringende verzoek is vorige week uitgegaan. 

Dit is de afstand tussen twee dollen.

Heb je de buitenbak al gezien?

Je hebt de halve tennisballen vast zien liggen op het kleinste vlot van de vereniging. Waar zou dat voor gebruikt worden? Je raadt het nooit: de buitenbak! In deze corona tijden kunnen we helaas niet binnen oefenen in de bak. Daarom de oplossing: de buitenbak! 

Toevallig was fotografe Susanne Ottenheym ook aanwezig en zette ze Joke op de foto. Die liet even zien hoe de buitenbak in zijn werking ging. 

Koffie to go, schoonmaken & fotograferen

17 april 2021 was een drukke zaterdagochtend op de vereniging. Er werd weer een koffie to go georganiseerd en vrijwilligers hielpen mee om koffie in te schenken. Ook waren er vrijwilligers bezig met schoonmaken en stofzuigen. 

En natuurlijk was de fotografe, Susanne Ottenheym er ook om RV Rijnmond eens goed op de foto te zetten op deze mooie zonnige dag. 

Hoofdvlonder vernieuwd

In september zijn de planken van het hoofdvlonder vervangen door ondermeer MarijnR, JanG, RobG, PaulB, JuliaS en PeterR. Deze klus heeft ruim een maand in beslag genomen. De verwachting is dat het vlonder weer tien jaar mee kan.

Foto: Hans Bautz

PR op volle toeren

Maandag 10 augustus zat de werf vol met vergaderende mensen. Binnen was het te heet voor een goed verhaal. Dolle Klep, Facebook en website zijn weer van alle kanten bekeken en beklopt. Een stapel plannenkoeken ging er in als koek.

Geslaagd! juli 2020

Zaterdag 19 juli werden examens afgenomen en dat leverde 6 groene diploma's op!

Gefeliciteerd natuurlijk en voor een paar deelnemers komt een nieuwe kans. Maar nu eerst: roeien!

Subcategorieën