Als roeier zijn we een groot deel van onze tijd op onze vereniging. Een vereniging ben je samen, daarom is het belangrijk dat je je altijd veilig kan voelen op de vereniging. Wie je ook bent. Als je je onveilig of onprettig voelt op de vereniging, is het heel normaal dat je aan de bel trekt. Daarom is Karen er. Je kan bij haar in alle vertrouwelijkheid terecht als je iets wilt melden of bespreken. 

Karen kan je helpen en adviseren, maar is er ook voor een praatje over iets dat je dwars zit. Wanneer nodig is ze er ook om problemen of ernstige zaken door te verwijzen of te bespreken met het bestuur. Afhankelijk van je melding kan Karen of jij ook worden bijgestaan door de vertrouwenspersonen van Rotterdam Sportsupport of de KNRB. Ook zij zorgen ervoor dat je een melding altijd in vertrouwelijkheid kan doen.

Ben je op zoek naar meer informatie rondom sociale veiligheid, dan nodigen we je uit om de volgende documenten te lezen:

De contactgegevens van Karen zijn te vinden op haar visitekaartje dat op de bar in de kantine ligt. Als je bent ingelogd, kun je hieronder ook de contactgegevens vinden. 

Let op, het e-mailadres van de vertrouwenspersoon is geen mailadres van de vereniging. Daarmee willen we ervoor zorgen dat je mail ook echt in alle vertrouwelijkheid aankomt.

Please enter the password to see the content