Enquêtes over riemen en kleding: Laat jouw mening horen!

Rijnmonders hebben deze week van zowel de Materiaal Commissie als de Kleding Commissie de vraag gekregen om een enquête in te vullen. Beide commissies zijn aan het inventariseren waar er de komende jaren in geïnvesteerd kan worden; deze inventarisatie zou niet compleet zijn zonder de input van Rijnmond leden. De Materiaal Commissie onderzoekt hoe de riemenvoorraad de aankomende jaren het best vernieuwd kan worden en de Kleding Commissie bekijkt de mogelijkheden om het aanbod van verenigingskleding uit te breiden met roeipakjes.

Als het goed is, heeft ieder Rijnmond-lid de links voor de enquêtes via de mail ontvangen. Als je deze nog niet voorbij hebt zien komen, raden we je aan om even in je map voor spam/ongewenste email te kijken. De enquêtes kunnen ook bereikt worden door middel van de links onderaan dit artikel, om deze te zien moet het website-wachtwoord wel ingevuld worden.

Vul het leden wachtwoord in om verder te lezen

Dringende oproep bardienstvrijwilligers zaterdag 28 augustus en 18 september

Zaterdag 28 augustus en 18 september is uit het bardienstrooster gevallen!

Wie wil zaterdag aanstaande bardienst draaien? We hebben vier vrijwilligers nodig; 2 voor ochtend en 2 voor de middag.

Het belooft een gezellige drukke dag te worden vanwege examens en het vertrek en aankomst van de toertocht Delft.

Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - alvast heel erg bedankt namens de kantinecommissie

Gelukkig was er een lid die het wél was opgevallen, bedankt Ria.

Nieuw jaar, nieuwe website!

Welkom op de vernieuwde website van Roeivereniging Rijnmond! De afgelopen maanden heeft de website werkgroep ontzettend hard gewerkt aan de vernieuwing van onze site. We hadden als primaire doel om de website in een fris jasje te steken. Verder vinden we het belangrijk dat leden en niet-leden kunnen zien waar Rijnmond voor staat: gezelligheid en sportiviteit. Op de nieuwe website kun je leuke artikelen én praktische informatie vinden. Zo kun je onder het kopje ‘Roeien’ meer te weten komen over de verschillende roei-opleidingen die de vereniging biedt.

Ga eens op onderzoek uit! Wij horen graag wat je van de website vindt.

Met vriendelijke groet en het beste voor het nieuwe (roei-)jaar,

De website werkgroep

 

Opleidingen 2019 van start

Altijd al willen roeien?
Snel starten met met een roeicursus?

Wij hebben nog enkele plaatsen vrij in de cursusgroep op zondagmorgen.
Geef je snel op en claim dat plekje in de boot!

Ook op andere dagen zijn er lesgroepen. Daarnaast: elke 2e zaterdag in de maand om 12.00 een kennismakingsles.


Nieuwe ledenavond op 20 februari 2019

De nieuwe ledenavond staat gepland op 20 februari 2019. Op deze avond kom je ALLES te weten over je club, kun je kleding bestellen, uitleg over de keuken krijgen en vooral je roei-afspraken maken. Als je afgeroeid en afgestuurd bent kun je in het weekend en doordeweeks altijd meedoen met diverse inloop roei-ochtenden. Je gaat dan met ervaren roeiers naar Oud Verlaat en terug. Ben je 'in' voor vrijwilligerswerk? Op deze avond hoor je wat er allemaal voor leuke taken zijn. Wedstrijdje doen of een toertocht maken? Hoor al het nieuws op 20 februari. De inloop is vanaf 19:30u.