Gevonden voorwerpen

Beste leden,

Update gevonden voorwerpen 27 augustus 2022.

HORLOGE 

RING, breed, met datum aan de buitenzijde ingegraveerd

ARMBANDEN, 2 stuks. 1 schakelarmband en 1 klemarmband

Afspraak maken om op te halen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kantinecommissie

Marije Bernard

Deze zaterdag: Gastentocht naar de Oorsprong

Aankomende zaterdag, op 20 augustus, wordt de gastentocht naar de Oorsprong van de Rotte geroeid. Naar verwachting zullen er 30 tot 35 gasten van andere verenigingen ons mooie roeiwater komen verkennen.

Houd er rekening mee dat de meeste C4'en en C3'tjes gereserveerd zijn voor deze tocht. Pas bij vertrek van de tocht, om half elf, wordt er duidelijk of alle gereserveerde boten ook daadwerkelijk nodig zijn voor de tocht. Als de boten om half elf nog in de loods liggen, kunnen de boten door jou en je ploeg meegenomen worden voor jullie training. De gladde vieren liggen natuurlijk klaar voor gebruik!

Laten we hopen op mooi weer!

Biertje?? Bardienstdraaien is een must!!

Beste leden,

Zoals jullie weten wordt er hard gewerkt aan het testen en invoeren van een digitaal bardienst/vrijwilligers rooster. Dat is nog niet zover. Gelukkig is papier geduldig...in de gang naar de kantine toe hangt het bardienstrooster voor de komende drie maanden en is nog nauwelijks gevuld. 

Om de kantine een bruisend middelpunt van de vereniging te laten zijn, is jullie inzet hard nodig.

Vul je naam in op een eigen gekozen zaterdag en enthousiasmeer je roeimaatjes dit ook te doen. 

Kantinecommissie

Bardienst gevraagd ter ondersteuning van Roparun actie! Za 21-5

MarionC, net afgeroeid bij onze club, gaat met haar 'Team 065' de Roparun lopen.

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel verkoopt ze op zaterdag 21 mei Vegan Cheesecakes in onze kantine en houdt tevens een collecte. Wij hopen natuurlijk dat alle leden haar steunen om een prachtig resultaat neer zetten. 

Ook heeft ze hulp nodig in de vorm van een ondersteunende bardienst, dus...

kom zaterdagochtend bardienst doen van 10:00 tot 13:00 uur! 

Je kunt Marion mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Kantinecommissie

 

 

Enquête sociale veiligheid

Als roeiers spenderen we een aanzienlijke hoeveelheid tijd op onze club, Roeivereniging Rijnmond. Een club ben je samen, daarom is het belangrijk dat je je veilig voelt op de vereniging. De vertrouwenspersoon, Karen, en jeugdcommissaris Julia hebben de handen ineen geslagen om de infrastructuur rond sociale veiligheid op de vereniging vast te leggen. In de komende tijd zullen er gespreksavonden worden georganiseerd over sociale veiligheid en cultuur op de club, hierover zullen de leden worden geïnformeerd.

Als voorbereiding op deze avonden is er in het communiqué van zondag 20 februari een link verstuurd waarmee ieder lid de enquête over de huidige belevenis van sociale (on)veiligheid kan invullen. De enquête is zowel in Nederlands en Engels beschikbaar. We willen iedereen vragen om deze enquête in te vullen, zodat de vertrouwenspersoon een goed beeld krijgt van de beleving van sociale (on)veiligheid op de club. In de enquête is ook ruimte om een bericht voor Karen achter te laten.

Mocht je contact op willen nemen met Karen voor een persoonlijk gesprek, schroom niet! Haar gegevens worden vermeld in het communiqué, op de website onder het kopje 'Vereniging' en op de visitekaartjes die je naast de deur naar de loods kan vinden.

Enquêtes over riemen en kleding: Laat jouw mening horen!

Rijnmonders hebben deze week van zowel de Materiaal Commissie als de Kleding Commissie de vraag gekregen om een enquête in te vullen. Beide commissies zijn aan het inventariseren waar er de komende jaren in geïnvesteerd kan worden; deze inventarisatie zou niet compleet zijn zonder de input van Rijnmond leden. De Materiaal Commissie onderzoekt hoe de riemenvoorraad de aankomende jaren het best vernieuwd kan worden en de Kleding Commissie bekijkt de mogelijkheden om het aanbod van verenigingskleding uit te breiden met roeipakjes.

Als het goed is, heeft ieder Rijnmond-lid de links voor de enquêtes via de mail ontvangen. Als je deze nog niet voorbij hebt zien komen, raden we je aan om even in je map voor spam/ongewenste email te kijken. De enquêtes kunnen ook bereikt worden door middel van de links onderaan dit artikel, om deze te zien moet het website-wachtwoord wel ingevuld worden.

Vul het leden wachtwoord in om verder te lezen