Breicafé woensdagavond 17 april

Wil je ook leren breien of haken, of wil je je breiskills verbeteren? Kom aanstaande woensdagavond naar de kantine van de roeivereniging! Met je € 5,00 inleg (t.g.v. Knallen v/d Club) win je altijd!

Tot woensdag,

Carla en Marije

Verhuizers gevraagd!

De Velser roeivereniging De Stern gaat deze maand verhuizen van het Noordzeekanaal naar een nieuwe en vooral rustiger locatie. Weg van het naastgelegen Tata Steel naar een recreatiegebied bij Spaarnwoude, 13 kilometer verderop. Teams van Rijnmond en Pontos (Lelystad) hebben zich als verhuizer beschikbaar gesteld en boten overgeroeid.

Brrrreicafé! 15 november as 19:30 uur

Beste brei(st)ers!

Volgende week woensdag is het gelukkig weer breicafé.

Wil je 'magisch' leren breien of heb je een prangende breireparatieklus? Schuif bij ons aan in de kantine en laat je inspireren.

Carla en Marije

Breicafé 27 september: Kerst!

Het volgende breicafé op 27 september staat in het teken van Kerst. We zijn nu al patronen en moed aan het verzamelen om de kerst in wol te vatten. Kom je meedoen? Aanvang 19:30 uur; €5 deelname; ongebreideld plezier! 

Marije en Carla
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Zwerfkamp jeugd Die Leythe

Komende donderdagmiddag en -avond 13 juli komen de jeugdroeiers van Die Leythe weer op bezoek. Zij zijn op roeizwerfkamp en meren komende donderdag bij ons aan. In de avond zullen ze gebruik maken van de kantine en keuken. In de nacht naar vrijdag blijven ze bij ons slapen en op vrijdagochtend zullen ze rond een uur of 9 weer vertrekken naar de volgende bestemming. 

Het is een gezellige boel, dus geef elkaar de ruimte.