Trainingsprogramma

Op Roeivereniging Rijnmond hebben we een grote groep roeiers in de leeftijd van 18 tot en met 35 jaar. Voor de fanatieke jongvolwassenen bieden we de mogelijkheid om twee keer per week te trainen. Op woensdagavond en zaterdagmiddag. Voorafgaand hieraan doorloop je eerst de introductiecursus van 6 weken op de zaterdagmiddag. Doordat we vaker trainen, ben je eerder bevoegd om zelfstandig te roeien en desgewenst mee te doen met wedstrijden of tochten. Tijdens de trainingen leren we je de roeitechniek aan, maar werken we ook aan de conditie door bijvoorbeeld intervaltrainingen te doen in de boot.

Op de dagen dat er niet buiten geroeid kan worden (bijvoorbeeld door weersomstandigheden) hebben we videoanalyses en trainingen om je core stability te verbeteren. Hierdoor ben je niet alleen fit in de boot, maar voel je je ook fitter in het dagelijks leven. Wel zo fijn! 

Wil je minder intensief trainen, dan kan je je natuurlijk altijd aansluiten bij het reguliere lesprogramma. Voor beide programma's kan je je aanmelden via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., geef in je mail aan in welk programma je geïnteresseerd bent.  Lesprogramma's beginnen gedurende het hele jaar. Voor de startdata kun je zeker een keertje komen kijken, mail voor een afspraak wederom naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.