Breien brengt warmte in je leven!

Beste breisters en breiers! ja die ook... Nu de coronabeperkingen achter ons liggen, en de thermostaat wat lager moet :-),  blazen we ons breicafé nieuw leven in. Met ingang van 11 mei aanstaande starten we de maandelijkse bijeenkomsten op de woensdagavond weer. We zijn een gezellige databank voor breivragen, patronen en inspiratie. Iedereen die wil leren breien of juist zijn breikennis wil delen is welkom. 

Breng ook gerust familie, vriendinnen, je buurvrouw of collega mee. 

De avonden vinden plaats op de club in de kantine van 19:00 uur tot 21:00 uur, deelname is €5,00 per persoon per avond - hierbij is thee/koffie en koekjes inbegrepen. De opbrengst gaat naar Knallen voor de Club.

De volgende avonden staan gepland:

  • 11 mei
  • 22 juni
  • 10 augustus
  • 28 september
  • 26 oktober
  • 23 november

Info: CarlaVD/MarijeB

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Beginneling Marije die haar eerste sok ooit heeft afgekregen.

Skiffeurs naderen examens

Er is dit jaar extra veel geskiffed en er zijn veel nieuwe skiffers bij gekomen. Vanaf mei konden we weer instructie geven en de examens naderen. De examen eisen zijn verduidelijkt en de oefeningen zijn in volle gang. Zoals afstellen van het voetenbord op het water.

De skiff examens 2020 zijn op zaterdagochtend 26 september, dinsdagavond 29 september en zaterdagochtend 10 oktober.

Skiff inloop instructie op maandagochtend

Tot eind september is er maandagochtend inloop instructie voor de C1 en de skiff. PaulK en StevenH zijn er vanaf ongeveer 09:00u om je het water op te helpen. Ook voor gevorderde skiffers interessant want samen met HansJ wordt er regelmatig gefilmd langs de kant. Ook als je een keer een twee-zonder wilt proberen dan kun je nu met hulp starten. Bij slecht weer trainen we binnen dus je kunt altijd terecht.

Als je nog een lesser bent meld je dan even aan via JokeL en ThereseB bij roeicie at rvrijnmond.nl. Zij houden de volgorde en de eventuele wachtrij bij.

Weekplanning week 20

Week 20 planning roeimogelijkheid

RV Rijnmond is tot nader bericht gesloten! (april versie)

Scholen, sportverenigingen, café's, restaurants etc. dienen de komende periode volgens een strikt protocol te gaan werken, vanwege de COVID-19 pandemie.
Betekent dus ook geen lessen, wedstrijden, marathons, enz.

Dit is geen besluit van het bestuur maar een overheidsbesluit dat we dienen op te volgen.

Spijtig, maar we zullen de komende tijd volgens een nieuw protocol zeer beperkt kunnen sporten…
Onder het menu "AGENDA" zal een aangepaste weekplanning verschijnen.

Het bestuur

Roeivereniging Rijnmond

Najaars schoonmaak 2019

Koffie en thee, soepen, broodjes met ei en warme worst, het kon niet op. De bardienst was bezet met een compleet team. En terecht: er werd op 26 en 27 oktober gepoetst, gezogen, geveegd, gewassen en gespoeld dat het een lieve lust was. Onder het toeziend oog van onze materiaalcommissaris Paul van de Burgt waren vele leden bereid om de handen uit de mouwen en in de huishoudhandschoenen te steken om huis en haard de halfjaarlijkse beurt te geven. Nodig en nuttig, dus aan allen hartelijk dank! -PaulH.