Breicafé verschoven naar 29 maart!

Breien, haken, borduren? Het kan allemaal tijdens onze breicafé-avonden. De eerstvolgende avond is niet op 15 maart maar op 29 maart. Vanaf 19:30 uur kun je aanschuiven in de kantine.

We verheugen ons op je komst! 
Tot dan, Marije en Carla

Breien brengt warmte in je leven!

Beste breisters en breiers! ja die ook... Nu de coronabeperkingen achter ons liggen, en de thermostaat wat lager moet :-),  blazen we ons breicafé nieuw leven in. Met ingang van 11 mei aanstaande starten we de maandelijkse bijeenkomsten op de woensdagavond weer. We zijn een gezellige databank voor breivragen, patronen en inspiratie. Iedereen die wil leren breien of juist zijn breikennis wil delen is welkom. 

Breng ook gerust familie, vriendinnen, je buurvrouw of collega mee. 

De avonden vinden plaats op de club in de kantine van 19:00 uur tot 21:00 uur, deelname is €5,00 per persoon per avond - hierbij is thee/koffie en koekjes inbegrepen. De opbrengst gaat naar Knallen voor de Club.

De volgende avonden staan gepland:

  • 11 mei
  • 22 juni
  • 10 augustus
  • 28 september
  • 26 oktober
  • 23 november

Info: CarlaVD/MarijeB

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Beginneling Marije die haar eerste sok ooit heeft afgekregen.

Clinic gebiedscommissie

Vrijdag 8 Juni was te gast bij RV Rijnmond de gebiedscommissie Crooswijk-Kralingen dit voor het volgen van een roeiclinic met aansluitend een BBQ. Het was een zeer prettig gezelschap die na wat aanwijzingen op de ergo en in de bak het water opgingen dit afsluitend met een wedstrijd. De reacties voor het Rijnmond team waren zeer lovend. Al met al heeft RV Rijnmond zich uitstekend gepresenteerd.