NLDoet vrijwilligers bieden assistentie in de loods

NLDoet vrijwilligers Shila en Marwa hebben ons geholpen met de schoonmaak van ons botenbestand. 


Hier wordt een rollenbankje onderhanden genomen, zo zitten we er weer netjes bij. Vrijwilligers bedankt! -SH-

Nieuwe ledenavond 4 februari

Nagenieten van de nieuwe ledenavond van 4 februari kan hier:

Please enter the password to see the content

Nominatie Paul van Heugten als sportvrijwilliger

Met grote trots nomineren wij Paul van Heugten als sportvrijwilliger van het jaar! Paul heeft zich de afgelopen jaren met een bijna oneindige hoeveelheid tijd en energie ingezet voor onze vereniging. Bijna iedereen heeft wel eens een introductie, les of coaching van Paul gekregen en zo niet, dan heb je waarschijnlijk al met hem geroeid.

Ook voor de verbouwing van de kantine en trainingsruimte heeft Paul de handen uit de mouwen gestoken en een grote groep leden enthousiast gekregen om eveneens de handen uit de mouwen te steken.

Daarnaast heeft Paul nauwe contacten kunnen leggen met roeiers en roeiverenigingen in zowel de regio als in heel Nederland. En ook zijn zijn foto's of verhalen terug te lezen in de roeimagazine Roei! 

Met zo veel passie voor de sport is de nominatie voor sportvrijwilliger van het jaar meer dan gepast. 

Wij roepen iedereen dan ook op om te stemmen op Paul, zodat we hem op 25 januari 2022 kunnen verwelkomen als trotse sportvrijwilliger. 

Stemmen kan nog tot en met zondag 16 januari 2022 via: https://www.rotterdamsportsupport.nl/actueel/stem-mee-voor-de-sport-awards-rotterdam-2021

 

Bedankje voor Rolf

Beste roeiliefhebbers,

Op deze foto staat onze trouwe en vriendelijke instructeur Rolf tijdens een prachtige herfst roeidag in oktober. Rolf helpt ons al vele maanden (bijna jaren zelfs..maar dat komt echt door corona..) met het bijbrengen van roeivaardigheden. We genieten van de mooie tochten langs molens, zwanen, smalle bruggen en gekleurde bomen dus. Wij zijn Rolf heel dankbaar dat hij vele vrijdagen voor ons vroeg is opgestaan om ons les te geven. Het einde is nu in zicht omdat we bijna gaan afroeien. Daarom een bedankje namens ons. Rolf, je bent een kanjer. We gaan ervoor om dit jaar nog af te roeien. Heel hartelijk dank voor al jouw lessen!

Hartelijke groet,

Anna, Cora, Conny, en Nelleke

Oproep vrijwilligers voor schoonmaakklus

Onze vaste schoonmakers gaan vier weekjes met vakantie. Wie komt woensdag 16, 23 of 30 juni poetsen en boenen? Graag opgeven bij kantinecommissie via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Alvast dank.

Vrijwilligers 2020

Vrijwilligers gehuldigd! Op de bijeenkomst van afgelopen zaterdag 22 februari werden de vrijwilligers van het jaar in het zonnetje gezet.

Foto's: Hans Bautz