Schoolroeien wordt sinds 2007 op Roeivereniging Rijnmond georganiseerd. In 2010 is door RV Rijnmond een wisseltrofee ingesteld voor onderlinge schoolroeiwedstrijden bij de Rotterdamse verenigingen. De huidige houder van de RV Rijnmond wisselschaal is het Thorbecke Lyceum.

Scholen kunnen een gericht programma voor hun school aanvragen, voor drie- of meer dagdelen.

Verder kunnen scholen zich met behulp van coaches van Roeivereniging Rijnmond voorbereiden op het Nationaal Schoolroei Kampioenschap. De slotdag van dit kampioenschap wordt georganiseerd op de Bosbaan, de wedstrijdroeibaan in Amsterdam. Tijdens deze slotdag roeien de scholen uit het hele land tegen elkaar in de strijd om de landelijke wisselbokaal. De vrijwilligers bij Roeivereniging Rijnmond kunnen uw school uitstekend begeleiden naar dit prachtige slotevenement.

Bij interesse kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.