Kom ook!

Zin in een borrel of een andere activiteit? Bekijk de clubagenda (klik hier) om te zien welke activiteiten er komende tijd gaan plaatsvinden.

24 uur van de Rotte 2023

Dit weekend stond weer in het teken van de 24 uur van de Rotte! De voortekenen waren goed met een mooi aantal inschrijvingen en ook vier externe roeiverenigingen die bij ons wilden komen roeien. Helaas zegden er last minute twee af maar onze vaste gasten van Roeivereniging De Laak waren weer gezellig van de partij en ook Roosendaalse Roeivereniging kwam gezellig bij ons roeien. Als leuke extra waren er dit jaar twee kanoërs van de Kano Club Rotterdam die ook meededen in hun kano. Het weer was gelukkig niet zo warm als vorig jaar en daardoor was er minder pleziervaart, wel een pittige wind en op zaterdag ook een groot deel van de tijd regen. Onze kantine was een heerlijke plek om even uit te rusten, op te drogen, op te warmen en weer mens te worden met wat lekkers erbij


Er is veel geroeid, de winnaar roeide maar liefst 120 kilometer! Heel veel roeiers haalden de 60 kilometer voor het marathonklassement. Dus ook sportief gezien was het een groot succes. We sloten de zaterdagavond af met een gezamenlijk buffet.


Heel veel dank aan de wedstrijdorganisatie, alle vrijwilligers die de bar bemenst hebben, gestempeld hebben, de wacht gehouden hebben in Oud Verlaat, geholpen hebben met op- en afbouwen. We willen ook graag De Groene Boog A16 Rotterdam bedanken voor de verlichting in de nacht bij de versmalling en voor de schuilkeet in Oud Verlaat.

Foto's op Facebook en Instagram

Rotte competitie werd afgelast

Vandaag lag er ijs, de Rotte competitie ging uiteraard niet door en je zou verwachten dat er op de roeivereniging weinig te beleven was, maar niets is minder waar. Er werden twee boten gedoopt (we betwijfelen of dat met Rottewater was...), er was een heuse koek en zopie en na twee jaar van afwezigheid was er eindelijk weer eens een kerstborrel waar alle vrijwilligers een leuk bedankje kregen.

Breicafé woensdag 26 oktober 19.30 uur

Winter is coming dus kom en brei je warm

Haken en punniken mag ook. Ben je specialist in kerstballen breien of ben je een kei in een ander genre dan leren we graag van jou! We zijn niet té professioneel om nieuwe dingen te leren.

Tot woensdagavond! 🧶🧦🧤🧣

Carla en Marije Bernard

Reageren naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Feestje

Vrijdag wordt het zonnig en een mooie 20 graden. Tijd om het water op te gaan en voor een feestje!

SUP

In de ochtend komt Clean up on Tour met SUP-boarden naar onze vereniging. Op die dag wordt er een schoonmaakactie op de Rotte gehouden, maar voor ons is er in de ochtend een workshop SUP-boarden.

Mocht je het leuk vinden, of je thuiswerken kunnen verplaatsen, je kan je nog opgeven via bovenstaande link.

Feestje

In de avond is het tijd voor een feestje! Het terras is nog niet helemaal af en de echte opening volgt later, maar met mooi weer willen we het mooie nieuwe terras alvast voorproeven. Bij regen of kou blijven we oud en vertrouwd in de kantine. Er worden lekkere drankjes geserveerd. 

Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur tegen een kleine bijdrage van 3 euro.
Laat even weten of je erbij bent via deze link.

Roparun donatie

Roparun 2022

"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven." Dat is de missie van de Roparun.

Roeien is iets totaal anders dan hardlopen, en dat maakt de afwisseling super leuk!

Over 3 weken beginnen wij, Team 065 (https://team065.nl/) aan de Roparun, een estafette van circa 550km.

Nu nog de laatste activiteiten, vergaderingen en gezamenlijk trainingen... Hoe gek het klinkt - veel rennen, amper slapen, weinig rust - hebben we allemaal zin in.

Zaterdag 21 heb ik bardienst bij de vereniging, dus kan er nog gedoneerd worden. Er is ook zelfgemaakte vegan cheesecake in de aanbieding (opbrengst naar de Roparun). Alle steun helpt!

Als je er niet ben, maar wil toch steunen doneren kan nog (vanaf 5 euro). Kijk hier: https://lnkd.in/ef57SP6f Het kan op mijn naam Marion C of op de hele team.

Tot zaterdag!

Subcategories