Maatwerk Online op bezoek bij Rijnmond

Afgelopen vrijdag was het Rotterdamse online marketingbureau Maatwerk Online op bezoek bij Roeivereniging Rijnmond. Er werd een roeiclinic voor ze georganiseerd door een enthousiast Rijnmondlid dat daar werkt. De 'Maatjes' (zoals ze zichzelf noemen) gingen eerst enthousiast aan de slag in de bak en mochten vervolgens het water op. En dat beviel goed, ondanks een klein buitje! Wie weet zien we de Maatjes binnenkort weer op het water. Vind je het ook leuk om een roeiclinic voor het bedrijf waar je werkt te organiseren, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     

Rijnmonders trotseren een woelige Maas

Op zondag 5 september heeft de Rijnmond-ploeg van Paul K, Paul vH, Hugo N en Duurt deelgenomen aan de Rotterdam Harbour Races. De ploeg heeft de wedstrijd op de woelige Maas in een coastal vier geroeid. Het parcours startte en eindigde ter hoogte van Hotel New York en liep rond het Noordereiland. De roeiers hebben een mooie prestatie geleverd en kijken uit naar de volgende uitdaging. 

Winst op de 35ste Elfsteden Roeimarathon!

Na een tocht van twintig uur, preciezer 20 uur en 8 minuten, heeft Rijnmond-team Von Bóné de 35ste Elfsteden Roeimarathon gewonnen! Vanwege de COVID-maatregelen mogen er dit jaar alleen 6-koppige ploegen meedoen, maar dat heeft de Rijnmonders niet afgeschrikt. Als eerste Rijnmond-ploeg ooit, hebben Danique, Vladimir, Patrick, Huibert, Wout en Jarl de Elfsteden Roeimarathon gewonnen. Deze prestatie was niet mogelijk geweest zonder de ondersteunende ploeg onder leiding van Jacob-Jan.

Spannende ontknoping Elfsteden Roeimarathon

Gistermiddag, zaterdag 4 september, is een bijzondere editie van de Elfsteden Roeimarathon van start gegaan. Vanwege de COVID-maatregelen is de marathon niet alleen verplaatst van Hemelvaartsweekend tot dit weekend in september, ook het deelnemersveld is geslonken. Dit jaar mochten alleen zestallige ploegen inschrijven om zo het aantal deelnemers te verkleinen. Deze omstandigheden hadden geen afschrikkende werking op Rijnmondleden Danique, Vladimir, Patrick, Huibert, Wout en Jarl, zij nemen deel als Team Von Bóné. Team Von Bóné roeit door de Friese wateren met onze marathonboot het Zwarte Water. Verder worden zij bijgestaan door coach Jacob-Jan en het ondersteunend team. 

Vanmorgen, zondag 5 september, ligt Team Von Bóné (teamnummer 115) op de eerste plaats in het klassement. Het team heeft zich afgelopen nacht naar de koppositie geroeid. Op dit moment worden de Rijnmonders nog steeds op de voet gevolgd door de Duitse ploeg Bad Can City (teamnummer 110). Met alleen de laatste etappe van Menaldum naar Leeuwarden te gaan, belooft dit een spannende race te worden. Als je thuis wilt kijken hoe de slotetappe verloopt, kun je op de volgende link klikken: Tourmonitor Elfsteden Roeimarathon Op de Tourmonitor worden de GPS-locaties van de deelnemers gedeeld. Laten we hopen dat Team Von Bóné hun voorsprong vasthoudt; later meer!

Enquêtes over riemen en kleding: Laat jouw mening horen!

Rijnmonders hebben deze week van zowel de Materiaal Commissie als de Kleding Commissie de vraag gekregen om een enquête in te vullen. Beide commissies zijn aan het inventariseren waar er de komende jaren in geïnvesteerd kan worden; deze inventarisatie zou niet compleet zijn zonder de input van Rijnmond leden. De Materiaal Commissie onderzoekt hoe de riemenvoorraad de aankomende jaren het best vernieuwd kan worden en de Kleding Commissie bekijkt de mogelijkheden om het aanbod van verenigingskleding uit te breiden met roeipakjes.

Als het goed is, heeft ieder Rijnmond-lid de links voor de enquêtes via de mail ontvangen. Als je deze nog niet voorbij hebt zien komen, raden we je aan om even in je map voor spam/ongewenste email te kijken. De enquêtes kunnen ook bereikt worden door middel van de links onderaan dit artikel, om deze te zien moet het website-wachtwoord wel ingevuld worden.

Vul het leden wachtwoord in om verder te lezen

Dringende oproep bardienstvrijwilligers zaterdag 28 augustus en 18 september

Zaterdag 28 augustus en 18 september is uit het bardienstrooster gevallen!

Wie wil zaterdag aanstaande bardienst draaien? We hebben vier vrijwilligers nodig; 2 voor ochtend en 2 voor de middag.

Het belooft een gezellige drukke dag te worden vanwege examens en het vertrek en aankomst van de toertocht Delft.

Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - alvast heel erg bedankt namens de kantinecommissie

Gelukkig was er een lid die het wél was opgevallen, bedankt Ria.