Oproep vrijwilligers voor schoonmaakklus

Onze vaste schoonmakers gaan vier weekjes met vakantie. Wie komt woensdag 16, 23 of 30 juni poetsen en boenen? Graag opgeven bij kantinecommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Alvast dank.

Honderd kilometer verder!

De twee deelnemende Ringvaart teams hebben hun maandenlange trainingen gisteren afgerond met een spetterende finish pal voor onze club!

Het was stralend mooi weer op 2 juni en de temperatuur van ruim 25 graden was eigenlijk aan de hoge kant voor het roeien van 100km. 


Gelukkig was er nog wel een heel lichte zijwind op het gekozen traject tussen de Coolhaven en Leidschendam. De gestelde tijden zijn gehaald! 

De handenfoto na de wedstrijd vertelt hoe deze langste roeiwedstrijd van Nederland is verlopen. (Zoek de Champagne). ook het Scull-8 team dat de 50 kilometer afstand roeide heeft het enorm goed gedaan.

Hulde aan de 23 meiden die maandenlang getraind hebben, we hadden heerlijk feest op de club.

Lichting 2021

Heerlijk roeien in de zon! Hier staan op de werf enkele nieuwe leden uit onze lichting 2021.

De nieuwe leden hebben in de afgelopen 2 maanden al van alle vier de seizoenen geproefd. Met een Rotte watertemperatuur van 4 graden, storm, regen, hagel... Als je daarna nog zo enthousiast bent als deze groep dan zit je goed bij Rijnmond!

Rotte heeft weer vrije doorgang doordeweeks vanaf 1 juni 2021

Vanaf 1 juni is de doorgang bij de tunnel aanleg weer vrij. Er zal tot half juli met circa 3 korte stremmingen per dag (van circa een kwartier) en met verkeersregelaars worden gewerkt. 

Ringvaart 2021 start en eindigt bij Rijnmond!

De Ringvaart commissie staat verenigingen toe om dit jaar een eigen 100 km circuit samen te stellen en dat heeft Rijnmond gedaan. Skadi doet ook mee met ons circuit. De finish van ons 100km traject is woensdagmiddag 2 juni,  vanaf circa 18:00u bij de Bergsluis.

Het roeitraject is tussen de Coolhaven en de sluis bij Leidschendam. Daar is alle ruimte voor fans! Als jullie langs de route willen komen aanmoedigen op deze prachtige en zonnige dag dan steun je onze ploegen enorm!

Bij de Bergsluis en bij ons op de werf is niet zoveel plaats en we willen grote groepen echt vermijden.  We vragen jullie vriendelijk om woensdagavond zoveel mogelijk ruimte te geven aan onze 3 teams. Meer info bij JokeL, ThereseB, RicardoW, StevenH, HansJ, HugoV, RolfJ.

Een kletsnatte Rotte Roeicompetitie zit erop!

Afgelopen zaterdag 22 mei vond een speciale corona-proof editie van de Rotte Roeicompetitie plaats. Het was een kletsnatte zaterdag maar twee Rijnmond boten durfden de strijd aan. Ze hadden ervoor getraind en hadden er zin in, weer of geen weer. In de stromende regen hebben de twee dubbel-tweetjes geroeid tegen allerlei Maas skiffjes en één acht van Skadi. Knappe prestatie door Bob & Joke en Anka & Karin! 

We kijken uit naar de volgende wedstrijden van de Rotte Roeicompetitie in het najaar!