Breicafé woensdagavond 17 april

Wil je ook leren breien of haken, of wil je je breiskills verbeteren? Kom aanstaande woensdagavond naar de kantine van de roeivereniging! Met je € 5,00 inleg (t.g.v. Knallen v/d Club) win je altijd!

Tot woensdag,

Carla en Marije

We hebben een nieuw wisselvlot

Gisteren was de officiële overhandiging van het nieuwe wisselvlot, geschonken door de Groene Boog als cadeau voor de overlast die we jarenlang gehad hebben door de aanleg van de tunnel onder de Rotte voor de nieuwe A16. Roeiers van Rijnmond en Nautilus gaven een demonstratie. Het vlot zal zeker weer goed gebruikt gaan worden en ligt min of meer op dezelfde plek als vroeger.

Meer foto's op Facebook en Instagram. Foto's van Guus Schoonewille.

NLDoet actie op zaterdag 16 maart

Leerlingen van het Melanchthon hielpen dit jaar weer mee met onze NLDoet actie. Er werd geveegd en gepoetst in de loods en op het terrein.

Dank aan de leerlingen en aan het Oranjefonds voor de geboden hulp!

Landelijke Opschoondag

Komend weekend wordt een druk weekend met alle #KleanUps tijdens de Landelijke Opschoondag. 

Ook vanuit RV Rijnmond kan je mee doen! Samen met KleanUpKlup, de kajaks die bij ons liggen, zetten we ons in voor een schone Rotte. 

⏰ Vertrek om 11.00 uur en om 12.30 uur (tot 14.00 uur)
➡️ Eetcafeé 't Trefpunt
♻️ Vaarroutes: de Rotte / Crooswijksebocht / Noorderkanaal / Boezem

Dolle Klep 2024 #1

Klik hier om naar de eerste Dolle Klep van 2024 te gaan.

Verhuizers gevraagd!

De Velser roeivereniging De Stern gaat deze maand verhuizen van het Noordzeekanaal naar een nieuwe en vooral rustiger locatie. Weg van het naastgelegen Tata Steel naar een recreatiegebied bij Spaarnwoude, 13 kilometer verderop. Teams van Rijnmond en Pontos (Lelystad) hebben zich als verhuizer beschikbaar gesteld en boten overgeroeid.