Sups zijn gearriveerd

Sinds vandaag hebben we twee sup-boarden op onze vereniging! Ze zijn van het merk Kraken. De jeugdcommissie heeft het board uitgekozen na een aantal proefvaarten. 

Twee grote voordelen van dit type board zijn de goede stabiliteit en de mogelijkheid om er een zitje in te klikken. Hierdoor kun je zowel staand suppen als zittend kanoën.

De boarden zijn te gebruiken en kunnen eerdaags ook via e-Captain gereserveerd worden.

Gevonden voorwerpen

Beste leden,

Update gevonden voorwerpen 27 augustus 2022.

HORLOGE 

RING, breed, met datum aan de buitenzijde ingegraveerd

ARMBANDEN, 2 stuks. 1 schakelarmband en 1 klemarmband

Afspraak maken om op te halen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kantinecommissie

Marije Bernard

Deze zaterdag: Gastentocht naar de Oorsprong

Aankomende zaterdag, op 20 augustus, wordt de gastentocht naar de Oorsprong van de Rotte geroeid. Naar verwachting zullen er 30 tot 35 gasten van andere verenigingen ons mooie roeiwater komen verkennen.

Houd er rekening mee dat de meeste C4'en en C3'tjes gereserveerd zijn voor deze tocht. Pas bij vertrek van de tocht, om half elf, wordt er duidelijk of alle gereserveerde boten ook daadwerkelijk nodig zijn voor de tocht. Als de boten om half elf nog in de loods liggen, kunnen de boten door jou en je ploeg meegenomen worden voor jullie training. De gladde vieren liggen natuurlijk klaar voor gebruik!

Laten we hopen op mooi weer!

Feestje

Vrijdag wordt het zonnig en een mooie 20 graden. Tijd om het water op te gaan en voor een feestje!

SUP

In de ochtend komt Clean up on Tour met SUP-boarden naar onze vereniging. Op die dag wordt er een schoonmaakactie op de Rotte gehouden, maar voor ons is er in de ochtend een workshop SUP-boarden.

Mocht je het leuk vinden, of je thuiswerken kunnen verplaatsen, je kan je nog opgeven via bovenstaande link.

Feestje

In de avond is het tijd voor een feestje! Het terras is nog niet helemaal af en de echte opening volgt later, maar met mooi weer willen we het mooie nieuwe terras alvast voorproeven. Bij regen of kou blijven we oud en vertrouwd in de kantine. Er worden lekkere drankjes geserveerd. 

Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur tegen een kleine bijdrage van 3 euro.
Laat even weten of je erbij bent via deze link.

Oproep: let op zwemmers.

Zwemmers langs de Rotte vragen ons om rekening met hen te houden. Als ze 'verkeerde wal' zwemmen dan zien ze ons beter aankomen maar soms helpt roepen niet of komen ze klem. Op een zomerse dag kom je er meestal een paar tegen onderweg. -SH.

Rijnmond-groen

Aan het begin van de zomer is rv Rijnmond op zijn groenst. Deze foto is gemaakt op 29 juni 2022 rond het middag uur. 

Op het linker steiger ligt de "Sloe", klaar voor de verkoop. -SH.