Je kunt je bardienst voortaan in e-Captain inplannen!

Hoe werkt het?

Ga naar Mijn Captain en log in met je inlognaam en wachtwoord. In de menubalk is een optie 'Bardienst' toegevoegd. Klik op Bardienst in het uitklapmenu, kijk welke diensten nog beschikbaar zijn en schrijf je in op een dienst naar keuze door een vinkje te zetten voor 'Inschrijven' en te bevestigen via de blauwe knop 'Inschrijven'. Als je ingeschreven bent voor een dienst, dan is dat te herkennen aan de tekst 'Ingeschreven' in de laatste kolom.

Wil je onverhoopt een dienst ruilen, klik dan op het icoontje vóór de dienst waar je je hebt ingeschreven. Je ziet dan je naam staan, met daarachter een dubbele pijl. Door daar op te klikken, kun je je dienst ruilen met iemand anders die ook aangegeven heeft te willen ruilen. Is er nog geen andere ruiloptie, klik dan op 'nog geen goede ruilmogelijkheid gevonden' en klik op Opslaan. Hiermee heb je een ruilverzoek ingediend. Deze ruilverzoeken zijn in te zien onder de optie 'Bardienst ruilen'. Anderen kunnen zo zien dat je wilt ruilen en op deze manier een dienst van je overnemen.

  • In de (kassa)lade ligt de map met alle antwoorden die je maar kunt hebben over vragen met betrekking tot de dienst.
  • Mocht je onverhoopt toch niet kunnen op je ingeplande dienst, zorg er voor dat iemand het van je overneemt. Het afgelopen jaar kwam het helaas voor dat iemand er in zijn of haar uppie voor stond, dat wil je je roeimaatje niet aandoen toch?
  • Voor de zondag-coordinator is het fijn als de kantine in schone opgeruimde staat is, dus voor de middagshift: laat de kantine achter zoals je deze zelf zou willen aantreffen.
  • Mocht je onze roeiers willen voorzien van soep o.i.d neem dan even contact op met Knallen voor de club (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) over wat er wel en niet mogelijk is.
  • De kantine kan in overleg van de kantinecommissie verhuurd worden aan leden.

Vragen?

Zijn er naar aanleiding van deze mail vragen over de bardienst zelf, neem dan contact op met de kantinecommissie, via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Heb je vragen over de werking van E-Captain, neem dan contact op met Muriel via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Haal je IVA!

Voor het helpen achter de bar is een certificaat vereist. Sinds kort is het niet meer nodig een avondsessie bij te wonen voor de Instructie Verantwoord Alcohobeleid. Haal je diploma online! Het is nodig ter voorkoming van een hoge boete of sluiting van de bar. Het is een van de weinige verplichtingen die RV Rijnmond kent. Nieuwe leden dienen dit certificaat binnen een jaar na afroeien te behalen. Het IVA certificaat is je leven lang geldig.

Ga hiervoor naar https://www.nocnsf.nl/iva

Als je het e-mailadres van de vereniging (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) invult krijgen wij een kopie toegezonden.