Ringvaart 2020

In het jaar 2018 namen 2 externe boten mee aan Ringvaart.

De Botte boot die werd gecoacht door HugoV, PeterB, RolfdJ en JarlR

Natte Ringvaart training team 2020

Onder begeleiding van Stuur JarlR, en coach langs de kant RicardovdW hebben de dames hun 2e zondag op rij in de 8 even kunnen voelen aan het echt werk!

De weersomstandigheden waren ideaal voor het trainen, eerst kilometers zijn een feit op naar de 100!

Ringvaart 2020 studententeam bij RV Rijnmond het water op

Ook dit keer traint een studententeam voor de Ringvaart bij RV Rijnmond. Twee van de bemanningsleden op de foto roeiden voor het eerst op het water. Watervrij in windkracht 4.

Het doel is om met 9 dispuutleden de 100 kilometer te roeien in een oars-8. Dat gaat wel lukken zo.

44ste Ringvaart Regatta: Rijnmond 8 succesvol!

Met een ongekend mooie prestatie is de Rijnmond-8 op de Ringvaart Regatta gefinished! Het was goed weer, lekker koel maar er stond wind.

In deze 44e Regatta waren 800 deelnemers ingeschreven. Ruim 160 boten kwamen aan de start.

Ringvaart 2018 was teamwerk

Rijnmond heeft met maanden (en soms jaren) trainen zeer succesvol met de Ringvaart regatta over 100 km meegedaan met 5 teams.

De Ringvaart 2018 had veel beter weer dan het voorgaande jaar waar afgelasting nodig was wegens hevige onweersbuien. Het dreigde nu zelfs even erg warm te worden. Na 84 km melde coach PaulK dat zijn damesteam 'Support Casper' in opperbeste stemming was. Ook onze wedstrijd commissaris RinusC roeide mee en schreef al een dankwoord op de site. Hieronder volgen de foto's die HansJ instuurde...

Ringvaart 2018

Beste Rijnmonders

Allereerst mijn felicitaties naar alle deelnemers!

Alle 5 Rijnmond teams roeiers en stuurlieden van zowel een C2X t/m een 8* hebben het uitstekend gedaan . Na maanden hard trainen werd dit uitbetaald in deze prestatie. Tevens wil ik alle Rijnmonders ( en dat waren er heel veel ) danken voor hun support tijdens deze 100 km lange Marathon .

De een fietste mee de ander reed mee met de auto en weer een ander stond klaar met hand en spandiensten bij Leidschendam. Ik wil namens alle deelnemers danken voor de support die wij tijdens deze marathon hebben mogen ontvangen . Uit al deze reacties blijkt dat RV Rijnmond een hechte vereniging is.

Met vriendelijke groet,

Wedstrijdcommissie Roeivereniging Rijnmond