Honderd kilometer verder!

De twee deelnemende Ringvaart teams hebben hun maandenlange trainingen gisteren afgerond met een spetterende finish pal voor onze club!

Het was stralend mooi weer op 2 juni en de temperatuur van ruim 25 graden was eigenlijk aan de hoge kant voor het roeien van 100km. 


Gelukkig was er nog wel een heel lichte zijwind op het gekozen traject tussen de Coolhaven en Leidschendam. De gestelde tijden zijn gehaald! 

De handenfoto na de wedstrijd vertelt hoe deze langste roeiwedstrijd van Nederland is verlopen. (Zoek de Champagne). ook het Scull-8 team dat de 50 kilometer afstand roeide heeft het enorm goed gedaan.

Hulde aan de 23 meiden die maandenlang getraind hebben, we hadden heerlijk feest op de club.

Ringvaart 2021 start en eindigt bij Rijnmond!

De Ringvaart commissie staat verenigingen toe om dit jaar een eigen 100 km circuit samen te stellen en dat heeft Rijnmond gedaan. Skadi doet ook mee met ons circuit. De finish van ons 100km traject is woensdagmiddag 2 juni,  vanaf circa 18:00u bij de Bergsluis.

Het roeitraject is tussen de Coolhaven en de sluis bij Leidschendam. Daar is alle ruimte voor fans! Als jullie langs de route willen komen aanmoedigen op deze prachtige en zonnige dag dan steun je onze ploegen enorm!

Bij de Bergsluis en bij ons op de werf is niet zoveel plaats en we willen grote groepen echt vermijden.  We vragen jullie vriendelijk om woensdagavond zoveel mogelijk ruimte te geven aan onze 3 teams. Meer info bij JokeL, ThereseB, RicardoW, StevenH, HansJ, HugoV, RolfJ.

Terug van even weggeweest

Zondag 16 mei ging Ringvaart team VlotteRotte voor de 50km training langs Leidschendam. 

Deze foto is bij terugkomst genomen...

KM's eten

Op Zaterdag 03/04 is de boord 8 naar Proteus gevaren en weer terug bij elkaar kleine 28km.

Dit in het kader van km's maken voor de ringvaart, het begon met mooi zonnig weer maar helaas na het middaguur was de zon verdwenen en de wind nam toe maar op tijd terug voor de regen.

Een mooie zaterdag in de acht

Afgelopen zaterdag is de Turboot voor de derde keer het water opgegaan in de acht. Onder het genot van de warme zonnestralen is er twee keer op en neer geroeid naar de Irenebrug. Met nog 2,5 maand te gaan tot de Ringvaartregatta zullen we de acht weer vaker op de Rotte zien!

Ringvaart 2020

In het jaar 2018 namen 2 externe boten mee aan Ringvaart.

De Botte boot die werd gecoacht door HugoV, PeterB, RolfdJ en JarlR