De Dolle Klep is het verenigingsblad van Roeivereniging Rijnmond. Het blad verschijnt vier keer per jaar, in de maanden maart, juni, september en december, en wordt nog per post bij iedere lid bezorgd. Een enthousiast team van fotografen en redacteuren houdt de leden geïnformeerd. Zij schrijven over verschillende onderwerpen zoals de verschillende clubjes op de vereniging, leuke feitjes over het roeien en vragen veel input van de verschillende commissies en leden. Wij zijn altijd op zoek naar foto's, ideeën, tips, vragen en verslagen. Heb je iets leuks te melden, deel het dan met de redactie door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vacatures

Vind je het leuk om te schrijven? Wil je graag redacteur worden? Kun je goed fotograferen? Het kan allemaal. Op dit moment staan de volgende vacatures open:

  • Hoofdredacteur
  • Redactie lid/auteur

De laatste nummers van de Dolle Klep zijn beschikbaar in PDF-vorm. Als je deze wilt downloaden, kun je het wachtwoord invoeren. Even geduld bij het downloaden, dit kan even duren.

Vul het leden wachtwoord in om verder te lezen

Post van je vereniging

Een dezer dagen ploft de nieuwe Dolle Klep weer op de mat. Dat gaat niet vanzelf, er wordt geschreven, vergaderd, geredigeerd, gedrukt en dan verzonden.

Dat verzenden wordt al jaren gedaan door Anneke!

HansB Bedankt!

HansB neemt na 10 jaar officieel afscheid van de Dolle Klep commissie. Zijn grote bijdrage aan ons verenigingsleven is in te zien op de website onder de rubriek: Verenigingsblad Dolle Klep. Hans is misschien wel de langst zittende commissie-voorzitter geweest, hij zal dit feitje vast kunnen staven want hij heeft zeer veel kennis paraat over onze club en beschikt over een groot informatienetwerk.


Foto: redactie Dolle Klep

Zijn uitgesproken mening is altijd onderhandelbaar en een toevoeging voor de beslisboom om optimaal te kunnen schaken. Zo af en toe konden we met een pr-sessie voorafgaand aan de Dolle Klep vergaderingen samen afstemmen over wat er af komt op onze website, Facebook pagina en verenigingsblad. Wat doen we met namen, mail adressen en telefoonnummers? Vermelden we de fotograaf bij elke foto? Mogen we verenigingsfoto's plaatsen zonder toestemming?
Teveel terughoudendheid vond Hans 'censuur' maar sinds de verscherpte AVG regels moesten we met elkaar opnieuw keuzes maken. Maak je van leden onherkenbare 'boefjes' met een balk over de ogen en weglating van de achternaam? Hans laat zoiets maandenlang terugkomen op de meetings tot er een consensus is bereikt en dan is het ook goed.

Nou Hans, geniet van de komende uitgaves van ons uitstekende verenigingsblad, ook wij van de website en Facebook houden de samen ingezette koers vast! SH.