De gezichten van het bestuur

   

Paul vH, voorzitter

 Harry H, secretaris

Pim L, penningmeester

 
       

Paul vdB, bestuurslid materiaal

Hugo V, algemeen bestuurslid

Ricardo vdW, algemeen bestuurslid

Marije B, algemeen besturslid

Taakverdeling binnen het RVR-bestuur

Algemene vragen aan het bestuur kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bestuur Naam Email
Voorzitter Paul van Heugten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Harry Holierhoek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Pim Lameris* Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen Bestuurslid Paul van de Burgt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen Bestuurslid Ricardo van der Waal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen Bestuurslid Marije Bernard Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen Bestuurslid Hugo Visser Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

* Pim wordt ondersteund door Georgette.