De gezichten van het bestuur

Hugo Visser, voorzitter


 Mart-Jan Batenburg, secretaris

Pim Lameris, penningmeester

Paul van de Burgt, bestuurslid materiaal

Ricardo van der Waal, bestuurslid digitaal

Contact met het bestuur

Bestuur Naam E-mail
Voorzitter Hugo Visser Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Mart-Jan Batenburg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Pim Lameris* Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid materiaal Paul van de Burgt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid digitaal Ricardo van der Waal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene vragen aan het bestuur kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Pim wordt ondersteund door Georgette, zij doet de boekhouding.

Vacatures binnen het bestuur

Wil jij je bijdrage leveren aan de vereniging? Dat kan binnen het bestuur! De vereniging is op zoek naar bestuursleden die zich op één van de volgende portefeuilles wil storten:

  • Bestuurslid Water en Gebouw, die zich bezig houdt met de bouwkundige en juridische aspecten van onze directe omgeving.
  • Bestuurslid Hospitality, die de Kantine Commissie ondersteunt en de organisatie van evenementen faciliteert.