Nominatie Paul van Heugten als sportvrijwilliger

Met grote trots nomineren wij Paul van Heugten als sportvrijwilliger van het jaar! Paul heeft zich de afgelopen jaren met een bijna oneindige hoeveelheid tijd en energie ingezet voor onze vereniging. Bijna iedereen heeft wel eens een introductie, les of coaching van Paul gekregen en zo niet, dan heb je waarschijnlijk al met hem geroeid.

Ook voor de verbouwing van de kantine en trainingsruimte heeft Paul de handen uit de mouwen gestoken en een grote groep leden enthousiast gekregen om eveneens de handen uit de mouwen te steken.

Daarnaast heeft Paul nauwe contacten kunnen leggen met roeiers en roeiverenigingen in zowel de regio als in heel Nederland. En ook zijn zijn foto's of verhalen terug te lezen in de roeimagazine Roei! 

Met zo veel passie voor de sport is de nominatie voor sportvrijwilliger van het jaar meer dan gepast. 

Wij roepen iedereen dan ook op om te stemmen op Paul, zodat we hem op 25 januari 2022 kunnen verwelkomen als trotse sportvrijwilliger. 

Stemmen kan nog tot en met zondag 16 januari 2022 via: https://www.rotterdamsportsupport.nl/actueel/stem-mee-voor-de-sport-awards-rotterdam-2021