Even voorstellen

Even voorstellen: Wedstrijdcommissarissen

PaulK en RinusC gaan de wedstrijdcommissie bemannen, nu Ivo Timmermans zich heeft teruggetrokken. Zij zullen zich met nieuw elan op de ontwikkeling van het prestatie roeien storten. Paul en Rinus zijn lid sinds september 2011 en roeien 2 a 3 keer per week. Beiden hadden geen roeiverleden maar waren wel sportief bezig:

Rinus is oud-voetballer en voetbaltrainer, hardloper (o.a. NY marathon), fietser (van NL naar Zwitserland) en golfer (bij Golfclub Capelle). Heeft een werkzaam leven in de wit- en bruingoedbranche bijna afgesloten. Is de partner van Mieke Commijs die al jaren roeit bij Rijnmond.

Paul is een oud-zeiler, oud-hardloper en golfer (bij Golfclub Capelle). Heeft een carriere als projectmanager in de internationale bouwwereld afgesloten. Partner van Janine Lunenberg die ook lid is bij Rijnmond maar even niet roeit wegens gammele knieen.

Zij zullen als eerste activiteiten de Wedstrijdcontracten (opvolger van de Schone Sport Verklaring) gaan beheren en trainingsdagen op de nieuwe roeibaan gaan optuigen - nadere mededelingen over deze en andere activiteiten volgen!

Verzoeken voor inschrijving en deelname aan wedstrijden, prestatietochten en marathons dienen via ons te lopen, wij regelen dan de inschrijving, het transport van de boot enzovoorts.

PaulK & RinusC

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.