Halloweentocht, 1 november 2014

We vertrokken met 28 roeiers richting sluisje bij de Kralingse Verlaat, waar we een afspraak hadden met de sluiswachter om ons door te laten naar de Kralingse plas. Helaas stond de sluiswachter op ons te wachten bij de Berg en Broekse Verlaat (het sluisje bij Nautilus). Het resultaat was dat de roeiers 3 kwartier voor de sluis moesten wachten voordat de sluiswachter arriveerde. In het warme novemberzonnetje, dat dan weer wel.

Nadat we eindelijk door de sluis waren staken we de plas over naar restaurant de Schone Lei, waar we heerlijk op het terras konden genieten van een drankje. Niet te lang helaas want we moesten op tijd weer bij de sluis zijn omdat in het clubgebouw inmiddels druk gewerkt werd aan de pompoenensoep. Het lukte deze keer de boten op tijd door de sluis te krijgen zodat we niet zo laat weer terug waren dat de soep inmiddels koud was geworden.

Zo konden we na de tocht genieten van de overheerlijke pompoenensoep. Complimenten aan de evenementencommissie die wederom haar beste beentje heeft voorgezet!

Tijdens de tocht werd de onlangs overleden Cor Verbeek herdacht. Er werden bloemen in het water gegooid, gevolgd door een korte stilte.